4/07/2009

Nei til Eu

Vidar Kleppe om "nei til EU"


Også i Sverige er det valg i år, ikke stortingsvalg(Riksdag), det er neste år, men den 7. juni avholdes det valg til Europaparlamentet i alle de 27 medlemslandene i EU.
I Sverige gjør Demokratenes søsterparti, Sverigedemokraterna, seg klar til valgkamp. Sd ligger på over 4% ifølge TV4 Nyhetene(S).

SD er på lik linje med Demoratene motstandere av EU, forskjellen ligger i at Norge ikke er medlem.
Demokratene har programfestet ;
Demokratene er motstandere av norsk medlemskap i EU. EU består av et stadig større antall folk, med ulik historie, språk og kultur. I EU pågår en gradvis prosess der makt overføres fra de enkelte medlemsstater til EUs besluttende organer. Etter hvert som dette skjer, vil de enkelte lands mulighet til å bestemme over seg selv avta.Demokratene ønsker å erstatte EØS avtalen med en frihandelsavtale.

Et eventuelt medlemskap i EU må avgjøres gjennom en bindende folkeavstemning.
Vedrørende EØS-avtalen ønsker Demokratene at Norge benytter sin vetorett i saker som vi ikke er tjent med at vedtas.

Les;
EU åpner nytt arbeidskontor i Afrika
Dyr EØS-avtale blir enda dyrere
Ny EU-dom kan gjøre det lettere å få flyktningstatus i Danmark og Sverige
EU - på vei mot en europeisk statsdannelse?
EU vil tvinge Danmark til å ta imot flere asylsøkere
EU knuser dansk innvandringspolitikk
EU-byråkratene slår til: Vil tvinge politikerne til kjønnsnøytral språkbruk
Nordmenn står steilt på nei til EU

En udemokratiske avgjørelse av det gammelsosialistiske styret i Nei til EU dømmer Vidar Kleppe til en rasist og har derfor nektet ham medlemskap.
”Jeg er i mot den ukontrollerte innvandringen til Norge men det betyr ikke at jeg er rasist,” sier Kleppe videre. Han viser også til at han har vært motstander av norsk EU-medlemskap i mange år og ønsket å bli medlem av Nei til EU. Han stemte blant annet i mot EØS-avtalen i 1992, og brøt dermed med sitt daværende parti, Fremskrittspartiet, som var, og er, varme tilhengere av avtalen. ABCNyheter av Jan Simonsen
”Nei til EU klager over demokratisk underskudd i Brüssel. Samtidig viser de en total mangel på demokratisk innsikt selv. Nei til EU vil neppe tjene på å bli en ren varmestue for sosialister. Skal den neste EU-kampen vinnes bør ikke sentrum og høyre i norsk politikk ekskluderes fra å delta,” sier Vidar Kleppe til Radio Norge
Les;
Kleppe får KrF-støtte
Melder seg ut av Nei til EU
Mener han er rasist
Kleppe får ikke bli med i Nei til EU
Grande og Olaussen
Kleppe får støtte på nettet, mot Nei til EU.

Ingen kommentarer: